Over empowervrouwen.nl

De hedendaagse vrouw moet een duizendpoot zijn: werken, het huishouden, kinderen en dan ook nog energie over hebben om tijd met de partner door te brengen. De rol van de vrouw onderging een grote verandering zo rond de jaren 60 van de vorige eeuw toen er sprake was van een feministische golf. Het was voor die tijd vanzelfsprekend dat de vrouw na het voltrekken van het huwelijk thuis was en voor het huishouden en eventuele kinderen zorgde.

Tegenwoordig is daar geen sprake meer van. De vrouw moet een alleskunner zijn, iemand die stevig in haar schoenen staat. Ook de economie is veranderd waardoor het voor veel gezinnen niet eens meer mogelijk is om op één inkomen te leven. Omdat een vrouw vroeger alleen het huishouden had en geen baan, had men vroeger waarschijnlijk wel meer vrije tijd. Nu is het rennen en vliegen van de school van de kinderen, naar het werk, naar de opvang, naar de sportclubs van de kinderen en dan moet er aan het einde van de dag ook nog een maaltijd op tafel komen te staan.

Al met al is duidelijk dat er veel veranderd is in de loop der jaren. Empowervrouwen.nl is dé website voor de hedendaagse moderne vrouw. Je zult hier artikelen vinden die jou als drukke duizendpoot aanspreken. Alle ins en outs op het gebied van carrière, lifestyle, familie, beauty, etc. is op empowervrouwen.nl te vinden. Na een drukke dag zul je een moment van rust, een moment voor jezelf vinden op deze website. Bijkomend voordeel is dat je meteen op de hoogte bent van alles wat voor jou als vrouw, moeder en partner belangrijk is.